Reis til New York med stil

Skal du reise til New York – byen som aldri sover? New York har mye å by på av både severdigheter, museer, show, sportsarrangementer, shopping og mat. Begivenhetene står i kø året rundt, og man blir egentlig aldri ferdig med denne fantastiske storbyen. 

High class or no class

Det finnes mange måter å reise til New York på, enten du reiser på budsjett eller er ute etter å spandere på deg drømmereisen. Her får du våre beste tips for en stilfull reise til New York. 

Show på Broadway

Dette er et absolutt must for den som vil reise til New York med stil. Musikalene på Broadway er i verdenstoppen, og utøverne er de aller beste innen dans, musikk og scenekunst. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme, men billettene må bestilles i god tid før turen. Noen av forestillingene har vært på programmet i mange år, og noen av de aller største er Lion King, Les Miserables og The Phantom of the Opera. 

Helikoptertur

En tur med helikopter er en fantastisk måte å oppleve New York på. Fra luften får man utsikt over store deler av byen og flotte muligheter for å ta bilder. I tillegg er helikopterturen i seg selv en helt unik opplevelse. Man kan velge mellom ulike turer til ulike priser, men vær tidlig ute med å booke et tidspunkt som passer. Alle helikopterfirmaene holder til nede ved kaien ved Financial District. 

Metropolitan Museum of Art (The Met)

Samlingen på over 2000 gjenstander spenner seg over 5000 år. Museet har en særdeles flott utstilling av blant annet europeiske skulpturer og kunsthåndverk, gresk og romersk kunst og en egen fløy for amerikansk kunst. Det lønner seg å bestemme hva man vil se på forhånd, slik at man ikke går seg vill i det store og innholdsrike museet. 

Times Square

Time Square viser New York frem på sitt mest glitrende og prangende. Hvor enn du ser er det store neonskilter, vanvittige reklameplakater, direktesendte TV-programmer på storskjerm, flere teatre, store butikker og selvfølgelig mange restauranter. Få med deg nyttårsfeiringen på Times Square, en verdenskjent begivenhet. 

Vær tidlig ute med å spare penger

En reise med stil koster mye penger, og du bør begynne å spare i god tid. Det finnes en rekke gode måter du kan kutte i de månedlige utgiftene slik at sparingen går raskere. Sparingen blir aller mest effektiv hvis du starter med å få oversikt over alle utgifter de siste to-tre måneder – da vil du raskt se hva du bruker unødvendig mye penger på, og sette opp et realistisk budsjett for utgifter og sparing. 

Føler du at lønningen forsvinner på regninger hver eneste måned? Dersom du har handlet på kreditt eller nedbetaling og holder på å betale gjelden, har du gode muligheter til å begynne å spare penger. Ved å samle lånene i et nytt lån kan du redusere rentekostnadene og få et mer oversiktlig lån. 

Spar penger ved å samle lån

Å samle lån innebærer å ta opp et nytt lån, og slette alle tidligere låneavtaler og gammel gjeld. På den måten får du bare ett lån å forholde deg til hver måned og en mer oversiktlig nedbetalingsplan. Hvis målet ditt er å spare penger må du sørge for at det nye lånet har en lavere rente enn hva de tidligere lånene hadde. En lavere rente betyr lavere utgifter hver eneste måned, større økonomisk spillerom til å spare penger og mulighet til å bli gjeldsfri raskere. 

Finn et lån med lav rente gjennom en låneformidler. En låneformidler sammenligner ulike lånetilbud på dine vegne, med mål om å finne det beste lånet som er skreddersydd til den din personlige økonomi og livssituasjon. Alt du behøver å gjøre er å fylle inn et elektronisk søknadsskjema, så tar låneformidleren seg av resten. 

Du får et godt tilbud i retur innen noen få timer, og bestemmer selv om tilbudet er godt nok til å akseptere eller ikke. Det beste av alt er at det er helt gratis, uansett om søknaden resulterer i en låneavtale eller ikke. 

Artikkelen inneholder partnerinnhold.

Renteeksempel: 15,9% 100.000,- o/5 år. Kost. 40.256,-. Tot. 140.256,-