Fire interiørblogger å følge med på

Er du ute etter inspirasjon til å innrede hjemme hos deg selv? Da har vi samlet sammen fire gode interiørblogger som du bør følge med på for å bli inspirert. 

Franciskas vakre verden

Franciskas vakre verden drives av Franciska, som i tillegg til å blogge er skribent, fotograf og stylist. Hun står blant annet bak bokserien Sanselig, med titler som Sanselig Sommer, Sanselig Jul og Sanselige Rom. 

Gjennom bloggen viser hun fram en helt unik kombinasjon av ulike stiler som oser av varme, engasjement og kreativitet. Hun bistår ofte i kåringer av ulike blogger og instagramprofiler som skriver om interiør, deriblant kåringen av Norges flotteste soverom. Med fokus på både detaljer og helhetsuttrykk, bedømmes alt fra farger på veggene til valg av madrass. 

Ekte interiør

Gjennom bloggen Ekte interiør har vi fått følge Jessica restaurere et gammelt hus fra 1879, steg for steg. Hennes oppskrift på suksess? Å gifte seg med en handyman, ifølge henne selv. En god dose kreativitet og stort engasjement har nok heller ikke skadet. 

Drømmer du om å renovere baderommet på egenhånd, er det denne bloggen du bør følge med på. Gjennom å følge Jessica og familiens reise får man en følelse av at alt er mulig, så lenge man vil det nok. Her får du gode råd om alt fra isolering av hus til valg av baderomsinteriør.

Anettes hus

Bloggen Anettes hus begynte som en byggeblogg i 2006, og i 2015 vant Anette Karlsen bak Anettes hus Årets Interiørblogg av Vixen Blog Awards. Gjennom bloggen viser hun fram en landlig og nostalgisk interiørstil, med mange flotte bilder og fokus på detaljer. 

Det har vært lite aktivitet på bloggen de siste par årene fordi Anette har arbeidet med en rekke andre prosjekter. Hun har blant annet utviklet en egen fargekolleksjon Anetteshus: The Collection, og vært spaltist i magasinet Boligdrøm. Bloggen er likevel full av inspirerende innhold og fantastisk interiør. 

Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen har vært bloggdronning i Norge siden hun startet å blogge under tittelen Fotballfrue i 2009. Ingen dronning uten drama – hun er kanskje best kjent blant folk flest gjennom sine kontroversielle utsagn og mangelfull merking av innleggene sine. 

Men hun er framfor alt en dyktig blogger, fotograf og stylist, noe som gjør at hun fortsatt ligger på topp som en av de mest leste bloggene i Norge. Interiør har en stor plass på bloggen, og her kan du finne inspirasjon til alt fra hjemmelaget julepynt til hvordan du skal innrede barnerommet.