Enkle mote-og frisyretips

Blomster og lavendel i vinden

2018 er godt i gang og våren står for tur. Det betyr nye trender, både når det gjelder klær og frisyre. På klesfronten har vårens plagg begynt å vise seg i butikkene, og det er noen trender man ser igjen. Blant annet har Holzweilers lavendelfargede «hang-on» genser blitt populær. Genseren har blitt brukt av flere store kjendiser, selv om den største snakkisen oppsto da Gigi Hadid ved flere anledninger har blitt avbildet i den.

Ellers er som alltid blomstermønster populært når gradene stiger oppover. Både sommerkjoler og bluser er populære i blomstermønster, og et «must-have» når sommeren kommer. Ta en titt på hva Costume tror blir 2018s trender.

Om dette er et felt du ønsker større kunnskap rundt, kan du sjekke utdanningene som tilbys  i mote- og industridesign.

Kort hår og pixie’s

Moten beveger seg ikke bare i klesbransjen. Også hårfrisyrene endres seg i høyt tempo. Det er spesielt kort hår som har latt seg utmerke som den store trenden for våren. Halvlange bob og korte pixie’s har blitt et vanlig syn langs vårens catwalks. Se og bli inspirert av disse frisyrene.

Hårtilbehør 

Ønsker du ikke å klippe håret kort? Fortvil ikke, hårtilbehør er nemlig i vinden og flere bruker detaljrike spenner og klyper for både hverdags og fest. Se Costumes favoritter og bli inspirert.

Om du interesserer deg for hår og hårstyling er kanskje en frisørutdannelse noe for deg. Det er mange som tilbyr dette. Se for eksempel denne fra Adam og Eva.

No Comments

Leave a Comment