Synlighet i Google

Bli synlig i Google

Kundeportrett: Tiny Ranker

Visste du at over 81% av alle som skal kjøpe en vare, tjeneste eller bare finne noe online gjør research på nett før de fatter en kjøpsbeslutning? Og at 60% begynner sin research ved å google?

Samtidig klikker kun 20% på annonsene i Google (også kjent som Google Adwords). Hele 80% scroller forbi annonsene og klikker på det organiske søkeresultatet, hvor man ikke kan betale seg inn. Dette gjør det ekstremt viktig for bedrifter å rangere høyt i Google. Er du ikke på førstesiden av Google er du “usynlig” for potensielle kunder.

Tiny Ranker er et nettbasert verktøy som lar deg overvåke hvordan din nettside rangerer for viktige søkeord i Google.

Tiny Ranker er et nytt og spennende hjelpemiddel som vil hjelpe deg og din bedrift med å overvåke søkeord og utviklingen i Google sitt søkeresultat. Verktøyet er enkelt å bruke og det er veldig enkelt å komme i gang. Mange kaller det verdens enkleste SEO (søkemotoroptimalisering) verktøy!

Slik gjør du for å komme i gang med overvåkningen:

  1. Opprett en bruker
  2. Legg til nettsiden(e) du vil overvåke
  3. Velg landet ditt
  4. Legg til søkeordene du vil overvåke
  5. Vent noen sekunder, så er resultatet klart.

Så fort resultatet er klart kan du begynne å utforske og overvåke nettsiden og søkeordene dine. Tiny Ranker vil hjelpe deg å få et ultimat overblikk over nettsidenes synlighet i Google sitt søkeresultat.

Har du nettsteder i flere land, eller er du nysgjerrig på hvordan siden din rangerer i et annet land? Da er heller ikke dette noe problem for Tiny Ranker. Du kan enkelt legge til eller fjerne land fra bestemte nettsider i oversikten din. Du kan legge til og trekke fra søkeord som det passer deg, og alle resultatene kommer raskt.

Du kan følge utviklingen og plasseringene over tid, og alle grafer og data er presentert i et stilfullt og lekkert design. Tiny ranker er også et fantastisk hjelpemiddel hvis du vil overvåke dine kunders nettsider. Du er ikke begrenset til en nettside. Og alt du legger til og tar bort blir lagret. Så neste gang du logger inn vil alt være som du forlot det.

En annen mulighet du har i Tiny Ranker er å sammenligne din side med konkurrerende sider. Hvem konkurrerer jeg egentlig mot i søkeresultatet? Hvordan ligger konkurrentene an i forhold til meg? Dette er bare noen eksempler på noen spørsmål du vil få svar på viss du bruker Tiny Ranker som din rank tracker.

Tiny Ranker gir deg også mulighet til å koble opp nettsider med Google Analytics. Dette gir deg mulighet til å se hvor på nettet kundene dine kommer fra, om de kommer gjennom betalt eller organisk medie, hvor mange som besøker nettsidene dine og mye mer.

Du kan enkelt hente ut informasjon og rapporter over alle sidene du overvåker og deres rangeringer i Google ved et enkelt tastetrykk, eller du kan sette på automatisk rapportering, så gjør Tiny Ranker jobben for deg.

Tiny Ranker er et avansert verktøy med mange interessante funksjoner. I tillegg er det super enkelt å bruke. Du behøver ingen kunnskaper innenfor datateknologi. Dette gjør Tiny Ranker til et like  godt alternativ for ”proffe” som ”amatører”

No Comments

Leave a Comment