5 tips til deg som driver treningsblogg

  1. Skaff deg en PT-utdannelse

De som kommer over bloggen din er ofte mennesker som ønsker veiledning og tips til trening. Derfor kan det være hensiktsmessig å skaffe en PT-utdannelse, slik at tipsene dine er gode, og ikke minst, riktige. Det er mange på markedet som driver med PT-utdannelse. Vi har funnet at Active Education er et av de beste. Er du interessert i utdanningen kan du lese deg opp på den generelle PT-utdannelsen eller hva du kan forvente deg i lønn

  1. Bli glad i å lage mat

Trening og sunn, god mat går som hånd i hanske. Derfor er det også mange som er på utkikk etter gode matoppskrifter når de tråler nettet etter inspirasjon til sitt neste måltid. Om du har oppskrifter leserne liker, kan bloggen din fort bli en favoritt. Om du interesserer deg for mat og kosthold, kan det være en ide å studere ernæring slik at innleggene dine får mer tyngde. For inspirasjon om lyssetting og komponering, ta en titt på Norges mest populære matblogg, Trines matblogg.

  1. Bruk mye farger

Uansett hva et innlegg dreier seg om, er farger alltid et godt hjelpemiddel for å tiltrekke oppmerksomhet. Bruk alltid bilder av høy oppløsning, og med mye farger. Enten det dreier seg om bilder av mat eller trening. Ta en titt på Treningsfrue sin blogg, og legg merke til hennes fargerike bilder.

  1. Oppdater bloggen jevnlig

I starten kan det ting gå trådt, og leserne lar seg vente på. Likevel gjelder det å holde motet oppe, og ikke gi opp! Oppdater bloggen jevnlig, minst annenhver dag. At bloggen er oppdatert siden sist gang man var innom øker sjansen betraktelig for at leseren besøker bloggen igjen.

  1. Ha det gøy!

Å lage gode blogginnlegg skal være gøy, og noe du er stolt av. Smil på bilder, og lag glade, fargerike matretter. Dette smitter over på leserne, og bloggen din vil bli assosiert med positivitet! Dette strekker leserne seg langt for å oppleve.

Til slutt ønsker vi å ønske deg lykke til med bloggen! Vi håper at tipsene over vil dytte deg et steg i riktig retning, slik at du får det mye morsomt med bloggen din.

No Comments

Leave a Comment